Jamie xx fortsätter att bygga mot kommande albumet In Waves. Efter att ha samarbetat med Robyn på singeln Life och Honey Dijon på singeln Baddy on the floor, är det nu dags för The Avalanches att bidra till nya singeln All you Children.

DOLBY ATMOS

Alltså… Detta är så lysande och läckert att jag inte blev annat än helt lycklig. Lekfull produktion där barnsång mer eller mindre används som instrument för att skapa denna danslåt, där sången mixas ihop med syntharna och den sköna basgången. En låt som garanterat kommer att ge dig ett stort leende på läpparna när du hör den.
Missa absolut inte upplevelsen du får när du hör låten i rumsligt ljud i Apple Music. Alla effekter och röster liksom dansar runt ditt huvud och hela produktionen blir på det viset än mer lekfull. Så missa inte låten i Dolby Atmos, för det är verkligen så som All you Children ska upplevas i dina hörlurar.

Om samarbetat berättar Jamie xx:

”The Avalanches har alltid varit en inspiration för mig. Deras provteknik och hur de sätter ihop olika ljud är otroligt och att samarbeta på ett spår med dem har visat mig nya sätt att göra musik.”

Albumet In Waves släpps den 20:e September.

Apple använde låten i en ny reklamfilm som var grymt inspirerande.
Atleter med och utan funktionshinder tävlade mot varandra i olika grenar. Det blev otroligt effektivt och mäktigt, samt väldigt passande med just denna låt.

Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011