Välkommen till ett konfettisprutande dansgolv, med pyro, rök och stämning man kan ta på. Jamie xx samarbetare med popikonen Robyn och det krävs inte många sekunder för att förstå att det här är vad som kommer spelas på varenda klubb från Sverige till Ibiza i sommar.

Svensk Pop Apple Music

Filtrerat brass med varma syntbasgångar och funkiga gitarrer skapar en snygg ljudmatta som ger utrymme för Robyns självsäkra vokaler. Life är enligt artisterna ett av de första projekten de färdigställde tillsammans, så låt oss hoppas på att det kommer mer! Jamie xx som är aktuell med albumet In Waves kommenterar colaben med att det känns surrealistiskt att få jobba med Robyn. Såhär säger producenten om arbetet bakom låten.

”Jag gjorde den här låten ganska snabbt, och jag har älskat den från dag ett. När jag först hörde Robyns sång var klockan sex på morgonen efter att jag spelat klart på Pacha på Ibiza och det var det perfekta ögonblicket.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011