Alaina May är en singer-songwriter från Boston, USA. I fjol släppte hon EP:n 417 och nu är hon aktuell med singeln Keeps me up, En låt som är lite av ett anthem tillägnad alla de som övertänker saker.

Favoriter Apple Music

Med ett behagligt gitarrkomp och mjuk sång blir låten till en fin liten pop-pärla tillägnad alla de som hållit sig själva vakna under natten och gått in i funderingarnas labyrint. För det är ju på natten de stora frågorna ska bearbetas, varesig man vill eller ej.

Om singeln berättar Alaina:

Keeps me up är produkten av en hel del sömnlösa nätter med att övertänka och undra vad som kunde ha varit. Om du kan relatera, är den här låten för dig.”

Är du likt Alaina en person som tänker mycket? Ja, men då är kanske detta låten för dig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011