Vi inleder sommaren och vad passar bättre än en låt om just ta en drink på balkongen?
Det är i alla fall det som KROM bjuder oss på när de här släpper en singel som heter just En drink på balkongen. Produktionen är härligt funkig med den där retrostilen som KROM brukar ha. Sedan är det extra läckert med den spanska trumpeten i slutet av låten. Det gav lite av en Domino Dancing-känsla över det hela. Självklart gick jag igång på det.
Om du saknat det sena 80-talet lika mycket som den varma sommaren, så är detta låten för dig.
Häll upp en drink till och njut.

Nordiska Favoriter

KROM

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.