Ett enkelt sätt att få saker att låta är att slå på dem tills någon form av ljud framkallas. Undra om det är så medlemmarna i Carlos Atlantis fann sin kärlek till musiken och varandra? Någonstans i gränslandet mellan indie, dröm-pop och skåneland skapar bandet musik med ett unikt perspektiv. Ambiens varvas med fullt ös och nervkittlande stick, allt för att skapa en dynamik som lyssnarna sent ska glömma.

Nordiska Favoriter

Nya singeln Slå på saker tills dom låter förkroppsligar allt vad gruppen representerar med en extra dos av energi och uppriktigt textförfattande. Låtens dryga fem minuter är en resa som tar oss genom vansinne, vemod och endorfiner. Det känns som att kommande albumet Magisk realism (release 26/5) kan bli något utöver det vanliga. Fortsättning följer.

Carlos Atlantis

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.