Med en lekfull känsla och med en skön elektronisk produktion släpper här den Los Angeles-baserade artisten Skofee singeln Quicksand. Låten i sig handlar om att komma till insikten att man måste släppa någon som man håller krampaktigt fast vid. Att helt enkelt göra det där uppbrottet som man personligen behöver.

Popmuzik Podcast

Melodin är stark och med en snygg synthproduktion som tillsammans med Skofees grymma popröst gör låten till ett måste att lyssna på. Just nu jobbar Skofee mot sin EP Joyland.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011