Hjärtskärande, maffigt och perfekt för radio. MIYA MIYA är resultatet av Gini, Jordan, Gio och James som träffades när de studerade musik tillsammans på college. Deras gemensamma kärlek till akter som Imagine Dragons till Fleetwood Mac växte sig snabbt till genuin vänskap. Spola fram några år och alla fyra står nu samlade på samma scenen för att ta sitt projekt MIYA MIYA till nästa nivå. Nya singeln Without me är en bombastisk poplåt som kombinerar snygga beats med skimrande synthar och lysande vokaler. Allt för att skapa en filmisk och luftig ljudbild.

Dolby Atmos

Texten talar om hur splittrad man kan känna sig efter ett uppbrott där vi hör Gini och Jordans magiska vokaler förstärka detta budskap. Låten sjungs som en duett från två olika perspektiv där båda parterna är lika ledsna över separationen.

”Vi har alltid älskat stora, episka kärlekshistorier och vi ville verkligen prata om något vi alla har varit med om. Alla minns sin första kärlek och hjärtesorgen av att se dem med någon annan efter att de har gått vidare. Vi försöker önska dem lycka men en del av oss gör fortfarande ont. Den här låten fick oss att må lite bättre och vi hoppas att den kan göra detsamma för alla andra som behöver den.”

MIYA MIYA

Imponerande nog är singeln helt skriven och producerad av bandet själva.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.