En unik stämma och gitarr har tagit Hera runt världen så pass många gånger att hon tappat räkningen. År 2020 släppte hon sitt självbetitlade album Hera som låg etta på isländska albumlistorna. 

Popmuzik Lover

På sitt CV har Hera bland annat utnämnande till ’Bästa kvinnliga artist’ vid Icelandic Music Awards, uppträtt på legendariska SXSW-festivalen i Texas och den ikoniska Glastonbury i Storbritannien. Det senaste decenniet har sångaren tillbringat på Nya Zeeland. Men nu är musikskaparen återigen tillbaka i sitt hemland Island.

Första singeln efter albumsläppet heter Burn to feel och talar om kampen mot att vara sin egen sabotör. Hera sjunger att när egot tar över skapas ofta ett behov av att vilja vara dramatisk och distanserad till alla för att känna sina egna känslor. 

Burn to feel handlar om slutet på ett förhållande; oförmågan att släppa in kärleken och är motsatsen till en kärlekssång.”

Hera

Organisk produktion matchas mot Heras sköna stämma och en melankolisk singer-songwriter känsla. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.