Vad skulle hända om Queen, Bowie och Elton John hade ett kärleksbarn? Troligtvis hade Palmboy ploppat ut som ett musikaliskt underbarn.

Favoriter Apple Music

I nya singeln Spaceman står det tydligt vart artisten hämtar sin inspiration ifrån. Med lekfulla körer, organisk instrumentering och nostalgiska sound sparkar artisten in dörren och placerar sig i indiepop-rockens epicentrum. Likt ljudbilden som Harry Styles levererat på senare tid är den här låten autentisk och respektfullt gjord med hänsyn till musikgenrens föregångare. Absolut lysande och helt klart en låt som katapulterar oss ut i yttre rymden med sina skyhöga elgitarr-solon och steriomixade körer.

”Efter år av att göra vad jag trodde att folk ville att jag skulle göra, bestämde jag mig för att ta mig tid och minnas varför jag älskar att göra musik, jag lyssna på några av mina favoritinfluenser under karantänen och där fick jag även idén till min hook. Följande månader tillbringade jag med att långsamt bygga upp låten till vad den är idag. En indierockopera om någon som känner sig som en utomjording i sitt eget hem.”

Palmboy
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.