Vad skulle hända om Queen, Bowie och Elton John hade ett kärleksbarn? Troligtvis hade Palmboy ploppat ut som ett musikaliskt underbarn.

Dolby Atmos

I nya singeln Spaceman står det tydligt vart artisten hämtar sin inspiration ifrån. Med lekfulla körer, organisk instrumentering och nostalgiska sound sparkar artisten in dörren och placerar sig i indiepop-rockens epicentrum. Likt ljudbilden som Harry Styles levererat på senare tid är den här låten autentisk och respektfullt gjord med hänsyn till musikgenrens föregångare. Absolut lysande och helt klart en låt som katapulterar oss ut i yttre rymden med sina skyhöga elgitarr-solon och steriomixade körer.

”Efter år av att göra vad jag trodde att folk ville att jag skulle göra, bestämde jag mig för att ta mig tid och minnas varför jag älskar att göra musik, jag lyssna på några av mina favoritinfluenser under karantänen och där fick jag även idén till min hook. Följande månader tillbringade jag med att långsamt bygga upp låten till vad den är idag. En indierockopera om någon som känner sig som en utomjording i sitt eget hem.”

Palmboy
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.