Vad skulle hända om Queen, Bowie och Elton John hade ett kärleksbarn? Troligtvis hade Palmboy ploppat ut som ett musikaliskt underbarn.

Svensk Pop Apple Music

I nya singeln Spaceman står det tydligt vart artisten hämtar sin inspiration ifrån. Med lekfulla körer, organisk instrumentering och nostalgiska sound sparkar artisten in dörren och placerar sig i indiepop-rockens epicentrum. Likt ljudbilden som Harry Styles levererat på senare tid är den här låten autentisk och respektfullt gjord med hänsyn till musikgenrens föregångare. Absolut lysande och helt klart en låt som katapulterar oss ut i yttre rymden med sina skyhöga elgitarr-solon och steriomixade körer.

”Efter år av att göra vad jag trodde att folk ville att jag skulle göra, bestämde jag mig för att ta mig tid och minnas varför jag älskar att göra musik, jag lyssna på några av mina favoritinfluenser under karantänen och där fick jag även idén till min hook. Följande månader tillbringade jag med att långsamt bygga upp låten till vad den är idag. En indierockopera om någon som känner sig som en utomjording i sitt eget hem.”

Palmboy
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011