Sommaren måste väl ändå vara den årstid när människan fylls av nyfiken glädje och oändlig energi. En som har försökt fånga denna essens är GALASO som inspirerad av årstiden ger oss en omedelbar synthpop-hit. Huvudpersonen i Around the Sun blickar ut över ett stekhett dansgolv och fäster blicken på en person.

Svensk Pop Apple Music

”Jag ville verkligen fånga den känslan man får när sommaren har kommit, man är ung, krossar en sommarfling och bryr sig inte om ansvar eller vart saker och ting är på väg.”

GALASO

Bekymmerslös glädje med dansa i solen och en drink i handen det är exakt den sinnesbilden GALASO vill förmedla i den aktuella låten.

Skriven och producerad av artisten själv agerar spåret en föregångare till debut-EP:n med samma titel. Valet att använda solen som en symbol för livet är en väl uttänkt och fungerar som en ledstjärna i mörkret.

”Det finns så mycket mörker i världen, jag hoppas att den här låten påminner människor om att ha kul, vara närvarande och glömma världens bekymmer för bara ett ögonblick.”

GALASO
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011