Sommaren måste väl ändå vara den årstid när människan fylls av nyfiken glädje och oändlig energi. En som har försökt fånga denna essens är GALASO som inspirerad av årstiden ger oss en omedelbar synthpop-hit. Huvudpersonen i Around the Sun blickar ut över ett stekhett dansgolv och fäster blicken på en person.

Favoriter Apple Music

”Jag ville verkligen fånga den känslan man får när sommaren har kommit, man är ung, krossar en sommarfling och bryr sig inte om ansvar eller vart saker och ting är på väg.”

GALASO

Bekymmerslös glädje med dansa i solen och en drink i handen det är exakt den sinnesbilden GALASO vill förmedla i den aktuella låten.

Skriven och producerad av artisten själv agerar spåret en föregångare till debut-EP:n med samma titel. Valet att använda solen som en symbol för livet är en väl uttänkt och fungerar som en ledstjärna i mörkret.

”Det finns så mycket mörker i världen, jag hoppas att den här låten påminner människor om att ha kul, vara närvarande och glömma världens bekymmer för bara ett ögonblick.”

GALASO
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.