Popsvepet får nu köpa alkohol i USA, för detta är det 21:a avsnittet. 

Popmuzik Podcast

Denna vecka snackar vi om IKEA-böbler av Swedish House Mafia

Hur artister blir mer och mer pushade av sina musikbolag att skapa innehåll till TikTok istället för att fokusera på musiken i första hand. Med Aviciis bortgång färskt i minnet, så kanske vi går åt fel håll med den mentala stressen och pressen när artister förväntas få en viral hit på sociala medier för att kunna släppa musiken.

Vi pratar också lite om hur fler och fler kvinnliga artister startar egna skivbolag. På kort tid har Laleh, Tove Lo och Zara Larsson blivit med musikbolag. Har de helt enkelt tröttnat på den mansdominerade bolagskulturen eller vill de bara ha kontroll över sin egna musik? Vi luftar våra tankar i podden.

Efter detta avsnitt tar vi sommaruppehåll och återkommer i Augusti. 

-Du kan lyssna på Patreon-exklusiva poddar direkt i Patreon-appen.
Sedan kan du även använda den unika RSS-länk som du får via ditt medlemskap, som gör att du kan lyssna i vilken poddapp du vill som stödjer RSS-länkar (inte Spotify). Då kommer också nästa avsnitt ner i din poddapp automatiskt så länge du är Patreon-medlem.

Här kan du läsa hur du ställer in ditt personliga podd-RSS-flöde i din poddapp.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011