Det är omöjligt att motstå rytmerna när Visiteur levererar i den lekfulla singeln Weak boy. Som att ta en resa ut i rymden får vi virvlande syntar och klockren refräng. Det är hookigt, energifyllt och fullkomligt lysande. Extra förtjust är jag i hur flitigt duon blandar genrer, där refrängerna är syntpop, verserna mer radiopolerad pop och sticket bryter upp med R&B-influenser. 

Popmuzik in Dolby Atmos

Singeln markerar det avslutande kapitlet i Visiteurs historia på debutalbumet Arrival. 

Weak boy är en berättelse om att inte passa in; att komma från andra erfarenheter med vetskapenatt du skulle kunna förtjäna någons kärlek eller respekt om du bara fick en chans.”

Verserna bär på vemod, men refrängerna på en varm optimism och självförtroende. Allt avslutas i dur och bjuder på euforiska känslor. Helt lysande!

På fredag är det releasefest på Hilma i Stockholm och i sommar kommer musikvideon. Ha en kul kväll, vi inväntar med spänning videon!

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.