Det är omöjligt att motstå rytmerna när Visiteur levererar i den lekfulla singeln Weak boy. Som att ta en resa ut i rymden får vi virvlande syntar och klockren refräng. Det är hookigt, energifyllt och fullkomligt lysande. Extra förtjust är jag i hur flitigt duon blandar genrer, där refrängerna är syntpop, verserna mer radiopolerad pop och sticket bryter upp med R&B-influenser. 

Favoriter Apple Music

Singeln markerar det avslutande kapitlet i Visiteurs historia på debutalbumet Arrival. 

Weak boy är en berättelse om att inte passa in; att komma från andra erfarenheter med vetskapenatt du skulle kunna förtjäna någons kärlek eller respekt om du bara fick en chans.”

Verserna bär på vemod, men refrängerna på en varm optimism och självförtroende. Allt avslutas i dur och bjuder på euforiska känslor. Helt lysande!

På fredag är det releasefest på Hilma i Stockholm och i sommar kommer musikvideon. Ha en kul kväll, vi inväntar med spänning videon!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011