Myra Granberg fortsätter pumpa ut hits 2022, efter singeln Highlights och Pantamera-samarbetet Superhero ideal får vi den ösiga Du förtjänar det. Likt artistens megahit Lose my mind andas produktionen krispigt mixad elektronisk eufori med en omedelbar hook. Med ett mittenfinger till alla som låtsas vara någon de inte är skildrar singeln känslorna som kommer efter ett svek. I mitt tycke är det här är den ultimata break-up låten och jag vill inget annat än dansa! Kanske rent av sommarens stora hit!?

DOLBY ATMOS

När personen du minst anade ett svek från plötsligt gör det ultimata sveket. Personen som skulle va ’the good guy’ visar sig vara den värsta. Vad gör man då med alla sina arga känslor? Inte helt otippat fanns det bara en sak för mig att göra – skriva en hatlåt om all olycka och otur jag önskar den här personen. Jag hoppas ’Du förtjänar det’ ska hjälpa fler svikna individer att känna en liten kick av jävla anamma och låta ’fuck you’-fingret torka bort tårarna. För att det är billigare att skriksjunga ut sitt raseri än att gå i terapi.

Myra Granberg

Låten är skriven och producerad tillsammans med inga mindre än Kerstin Ljungström och Fanny Hultman. Snart är det även dags för Grammis och då vet vi om om Myra kniper priserna i kategorierna Årets kompositör och Årets låt med Lose my mind.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011