Myra Granberg fortsätter pumpa ut hits 2022, efter singeln Highlights och Pantamera-samarbetet Superhero ideal får vi den ösiga Du förtjänar det. Likt artistens megahit Lose my mind andas produktionen krispigt mixad elektronisk eufori med en omedelbar hook. Med ett mittenfinger till alla som låtsas vara någon de inte är skildrar singeln känslorna som kommer efter ett svek. I mitt tycke är det här är den ultimata break-up låten och jag vill inget annat än dansa! Kanske rent av sommarens stora hit!?

Svensk Pop Apple Music

När personen du minst anade ett svek från plötsligt gör det ultimata sveket. Personen som skulle va ’the good guy’ visar sig vara den värsta. Vad gör man då med alla sina arga känslor? Inte helt otippat fanns det bara en sak för mig att göra – skriva en hatlåt om all olycka och otur jag önskar den här personen. Jag hoppas ’Du förtjänar det’ ska hjälpa fler svikna individer att känna en liten kick av jävla anamma och låta ’fuck you’-fingret torka bort tårarna. För att det är billigare att skriksjunga ut sitt raseri än att gå i terapi.

Myra Granberg

Låten är skriven och producerad tillsammans med inga mindre än Kerstin Ljungström och Fanny Hultman. Snart är det även dags för Grammis och då vet vi om om Myra kniper priserna i kategorierna Årets kompositör och Årets låt med Lose my mind.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011