Myra Granberg fortsätter pumpa ut hits 2022, efter singeln Highlights och Pantamera-samarbetet Superhero ideal får vi den ösiga Du förtjänar det. Likt artistens megahit Lose my mind andas produktionen krispigt mixad elektronisk eufori med en omedelbar hook. Med ett mittenfinger till alla som låtsas vara någon de inte är skildrar singeln känslorna som kommer efter ett svek. I mitt tycke är det här är den ultimata break-up låten och jag vill inget annat än dansa! Kanske rent av sommarens stora hit!?

När personen du minst anade ett svek från plötsligt gör det ultimata sveket. Personen som skulle va ’the good guy’ visar sig vara den värsta. Vad gör man då med alla sina arga känslor? Inte helt otippat fanns det bara en sak för mig att göra – skriva en hatlåt om all olycka och otur jag önskar den här personen. Jag hoppas ’Du förtjänar det’ ska hjälpa fler svikna individer att känna en liten kick av jävla anamma och låta ’fuck you’-fingret torka bort tårarna. För att det är billigare att skriksjunga ut sitt raseri än att gå i terapi.

Myra Granberg

Låten är skriven och producerad tillsammans med inga mindre än Kerstin Ljungström och Fanny Hultman. Snart är det även dags för Grammis och då vet vi om om Myra kniper priserna i kategorierna Årets kompositör och Årets låt med Lose my mind.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.