När livet mest bara pågår och alla måsten som tar upp ens fullspäckade schema gör att man ibland glömmer det viktigaste: ens partner. Det var precis det som hände för Mikael Jinneskog och hans fru. De tappade helt enkelt bort varandra och kärleken, mitt i livet. Något som resulterade i att de planerade att separera.

POPMUZIK LOVER 2

Men så bestämde sig Mikael för att skriva av sig sina tankar och känslor. Dessa tankar blev till låten Delfiner där han satte ord på de känslor han trots allt har för sin fru. Den tillsammans med långa samtal ledde till att de hittade tillbaka till varandra och Mikael inte behövde skriva på hyreskontraktet till sin nya lägenhet.

En väldigt fin historia bakom en mist lika fin låt. För man får aldrig glömma bort varför man blev ihop för första gången. Något som många tyvärr gör, när livet går på rutin. Vissa väljer då att separera. Andra, som Mikael och hans fru, valde att hitta varandra igen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011