När livet mest bara pågår och alla måsten som tar upp ens fullspäckade schema gör att man ibland glömmer det viktigaste: ens partner. Det var precis det som hände för Mikael Jinneskog och hans fru. De tappade helt enkelt bort varandra och kärleken, mitt i livet. Något som resulterade i att de planerade att separera.

Nordiska Favoriter

Men så bestämde sig Mikael för att skriva av sig sina tankar och känslor. Dessa tankar blev till låten Delfiner där han satte ord på de känslor han trots allt har för sin fru. Den tillsammans med långa samtal ledde till att de hittade tillbaka till varandra och Mikael inte behövde skriva på hyreskontraktet till sin nya lägenhet.

En väldigt fin historia bakom en mist lika fin låt. För man får aldrig glömma bort varför man blev ihop för första gången. Något som många tyvärr gör, när livet går på rutin. Vissa väljer då att separera. Andra, som Mikael och hans fru, valde att hitta varandra igen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.