När livet mest bara pågår och alla måsten som tar upp ens fullspäckade schema gör att man ibland glömmer det viktigaste: ens partner. Det var precis det som hände för Mikael Jinneskog och hans fru. De tappade helt enkelt bort varandra och kärleken, mitt i livet. Något som resulterade i att de planerade att separera.

Men så bestämde sig Mikael för att skriva av sig sina tankar och känslor. Dessa tankar blev till låten Delfiner där han satte ord på de känslor han trots allt har för sin fru. Den tillsammans med långa samtal ledde till att de hittade tillbaka till varandra och Mikael inte behövde skriva på hyreskontraktet till sin nya lägenhet.

En väldigt fin historia bakom en mist lika fin låt. För man får aldrig glömma bort varför man blev ihop för första gången. Något som många tyvärr gör, när livet går på rutin. Vissa väljer då att separera. Andra, som Mikael och hans fru, valde att hitta varandra igen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.