Den 18-åriga kanadensiska sångerskan Sophia Fracassi är här aktuell med singeln I lied. Det blir sångerskans fjärde singel efter att ha släppt debuten Wish I never met you i fjol.
Den nya singeln handlar om att att det faktiskt är helt okej att inte riktigt veta vad man ska göra härnäst eller ens veta vem man ska lita på, om ens en själv.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar sångerskan.

”Den här låten skrevs från stormens centrum, men jag kom ut och jag vill att varje lyssnare ska veta att det alltid finns hopp, så länge du väljer det.”

Allt producerat till en stark poplåt som snyggt byggs upp från ett piano för att blomma ut i en stor refräng där sångerskans röst får stå i centrum. En låt som definitivt hade kommit långt i Melodifestivalen och som passar fint i de mer mogna radiokanalerna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011