Den 18-åriga kanadensiska sångerskan Sophia Fracassi är här aktuell med singeln I lied. Det blir sångerskans fjärde singel efter att ha släppt debuten Wish I never met you i fjol.
Den nya singeln handlar om att att det faktiskt är helt okej att inte riktigt veta vad man ska göra härnäst eller ens veta vem man ska lita på, om ens en själv.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar sångerskan.

”Den här låten skrevs från stormens centrum, men jag kom ut och jag vill att varje lyssnare ska veta att det alltid finns hopp, så länge du väljer det.”

Allt producerat till en stark poplåt som snyggt byggs upp från ett piano för att blomma ut i en stor refräng där sångerskans röst får stå i centrum. En låt som definitivt hade kommit långt i Melodifestivalen och som passar fint i de mer mogna radiokanalerna.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.