Om du gillar George Michael-doftande pop med medryckande melodi och härlig attityd, ja då har du kommit rätt. Det är artisten Nieri som med Face släpper andra singeln från sin kommande EP och med den följer upp den klubbiga singeln Beautiful music som släpptes tidigare i år. Face och EP:n är skriven mellan Los Angeles och Stockholm tillsammans med Joakim Buddee som även producerat.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar sångaren:

Face är en intern dialog om att vilja se perfekt ut. Med otaliga ”felfria” filter på sociala medier, och den ökande bekvämligheten med kosmetiska procedurer, verkar den bästa versionen av dig själv plötsligt vara beroende på utsida… i slutet av dagen är våra ansikten fortfarande en manifestation av faserna i våra liv och kommer alltid att spegla vad som verkligen pågår inuti. Face är en påminnelse om att älska dig själv precis som du är, men bekräftar också önskan att bli den bästa versionen av dig själv på utsidan lika mycket som insidan.”

Nieri

Nieri själv kommer ursprungligen från Milano men bor numera i soliga Los Angeles där hans hittar inspiration till många av sina låtar. Du hör Face här nedan.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.