Om du gillar George Michael-doftande pop med medryckande melodi och härlig attityd, ja då har du kommit rätt. Det är artisten Nieri som med Face släpper andra singeln från sin kommande EP och med den följer upp den klubbiga singeln Beautiful music som släpptes tidigare i år. Face och EP:n är skriven mellan Los Angeles och Stockholm tillsammans med Joakim Buddee som även producerat.

Om singeln berättar sångaren:

Face är en intern dialog om att vilja se perfekt ut. Med otaliga ”felfria” filter på sociala medier, och den ökande bekvämligheten med kosmetiska procedurer, verkar den bästa versionen av dig själv plötsligt vara beroende på utsida… i slutet av dagen är våra ansikten fortfarande en manifestation av faserna i våra liv och kommer alltid att spegla vad som verkligen pågår inuti. Face är en påminnelse om att älska dig själv precis som du är, men bekräftar också önskan att bli den bästa versionen av dig själv på utsidan lika mycket som insidan.”

Nieri

Nieri själv kommer ursprungligen från Milano men bor numera i soliga Los Angeles där hans hittar inspiration till många av sina låtar. Du hör Face här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.