Sveriges egna popdrottning Tove Styrke släpper den dramatiska singeln Hardcore och meddelar att 3:e juni blir releasedatumet för kommande albumet HARD

DOLBY ATMOS

Nyligen hemkommen från en lyckad USA-turné med världsartisten MARINA, fortsätter nu Tove Styrke att överraska med ännu ett nytt sound. På singeln Hardcore sjunger Tove på sitt hittills mest råa dramatiska sätt. Låten är producerad och skriven tillsammans med Max Martins unga protegé Elvira Anderfjärd 

Hardcore är en av de fetaste låtarna på skivan. Den handlar om sex. Jag ville få hela tracket att låta svajigt som när du är helt borta i en annan person. Det var därför vi gjorde så att beatet saktar in och speedar upp igen. Jag måste säga att Elvira gjorde ett otroligt jobb med hela det här soundet, prodden är galen.”

Tove Styrke

Återigen bevisar Tove att hon är en pop-kraft värdig internationella arenor. Det här tillägger hon om albumet: 

”Mitt album HARD har varit på gång länge men jag känner nu att det äntligen är dags att släppas. Mycket av albumet handlar om sexualitet och kärlek, många av låtarna skrev jag till min tjej i början av vår relation.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011