Sveriges egna popdrottning Tove Styrke släpper den dramatiska singeln Hardcore och meddelar att 3:e juni blir releasedatumet för kommande albumet HARD

Popmuzik Popcast

Nyligen hemkommen från en lyckad USA-turné med världsartisten MARINA, fortsätter nu Tove Styrke att överraska med ännu ett nytt sound. På singeln Hardcore sjunger Tove på sitt hittills mest råa dramatiska sätt. Låten är producerad och skriven tillsammans med Max Martins unga protegé Elvira Anderfjärd 

Hardcore är en av de fetaste låtarna på skivan. Den handlar om sex. Jag ville få hela tracket att låta svajigt som när du är helt borta i en annan person. Det var därför vi gjorde så att beatet saktar in och speedar upp igen. Jag måste säga att Elvira gjorde ett otroligt jobb med hela det här soundet, prodden är galen.”

Tove Styrke

Återigen bevisar Tove att hon är en pop-kraft värdig internationella arenor. Det här tillägger hon om albumet: 

”Mitt album HARD har varit på gång länge men jag känner nu att det äntligen är dags att släppas. Mycket av albumet handlar om sexualitet och kärlek, många av låtarna skrev jag till min tjej i början av vår relation.”

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.