Never Ending Project är tillbaka i bloggen igen. Sist ni hörde Dala-bandet här i bloggen var med singeln The darkest one, yet the biggest light som släpptes i höstas. Nya singeln heter Fall in to grace och är en låt som präglats av pandemin.
Saken är den att Fall in to grace kom till efter en upplevelse på IVA 2020.

Skicka in din musik

”Låttexten skapades mitt i en fruktansvärd tragedi inne på IVA bland slangar, maskiner och påsar med alla sorters vätskor, och med blåa uppblåsta handskar som hade lagts på en axel för att huvudet inte skulle åka ner.
Texten tar sitt avstamp i den upplevelsen för att sedan utmynna till hopp. Men texten är så pass abstrakt att man får göra sina egna tolkningar.”

Fall in to grace är producerad tillsammans med Andreas Dahlbäck och känslan bandet ville uppnå var den där livekänslan som lyst med sin frånvaro så länge under pandemin.

”Vi ville få en live-känsla i låten, därför spelade vi in alla samtidigt i studion. Det blev en gemensam tagning med trummor, bas, gitarr, keys och sång, sen har vi lagt på lite Never Ending-gitarrer och stämmor uppe på det. Men grunden är en tagning för att få en live känsla!
Det var fantastiskt att få spela tillsammans i studion, det var ju så länge sedan vi spelade live!”

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011