Kanadensiska Max Edwards för tankarna till en tidig Justin Bieber på nya singeln Heaven. Skriven förra året på alla hjärtans dag var låten ursprungligen tänkt som en pianoballad. Men slutade med en R&B-doftande produktion signerad producenterna Simon Jay och Luke Shrestha

Favoriter Apple Music

Heaven handlar om att vara i en perfekt relation med mitt livs kärlek. Eftersom det var alla hjärtans dag låg kärleken i luften så det var en väldigt lätt låt att skriva. Det tog oss ett tag att avsluta låten och vi bestämde oss inte för att släppa den förrän ett år senare. Vi ville bara att låten skulle vara perfekt. Jag hoppas att ni älskar den. 

Max Edwards

Vokalerna är regelrätt radiopop och produktionen maffig helt klart ett praktexempel på lysande pop. 

Max Edwards är en sångare, låtskrivare och producent född och uppvuxen i den bergiga staden Whistler i Kanada. Edwards har omringats av skidåkning, cykling, skateboard men viktigast av allt, musik sedan han var liten.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.