Kanadensiska Max Edwards för tankarna till en tidig Justin Bieber på nya singeln Heaven. Skriven förra året på alla hjärtans dag var låten ursprungligen tänkt som en pianoballad. Men slutade med en R&B-doftande produktion signerad producenterna Simon Jay och Luke Shrestha

Skicka in din musik

Heaven handlar om att vara i en perfekt relation med mitt livs kärlek. Eftersom det var alla hjärtans dag låg kärleken i luften så det var en väldigt lätt låt att skriva. Det tog oss ett tag att avsluta låten och vi bestämde oss inte för att släppa den förrän ett år senare. Vi ville bara att låten skulle vara perfekt. Jag hoppas att ni älskar den. 

Max Edwards

Vokalerna är regelrätt radiopop och produktionen maffig helt klart ett praktexempel på lysande pop. 

Max Edwards är en sångare, låtskrivare och producent född och uppvuxen i den bergiga staden Whistler i Kanada. Edwards har omringats av skidåkning, cykling, skateboard men viktigast av allt, musik sedan han var liten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011