Kanadensiska Max Edwards för tankarna till en tidig Justin Bieber på nya singeln Heaven. Skriven förra året på alla hjärtans dag var låten ursprungligen tänkt som en pianoballad. Men slutade med en R&B-doftande produktion signerad producenterna Simon Jay och Luke Shrestha

Popmuzik Lover

Heaven handlar om att vara i en perfekt relation med mitt livs kärlek. Eftersom det var alla hjärtans dag låg kärleken i luften så det var en väldigt lätt låt att skriva. Det tog oss ett tag att avsluta låten och vi bestämde oss inte för att släppa den förrän ett år senare. Vi ville bara att låten skulle vara perfekt. Jag hoppas att ni älskar den. 

Max Edwards

Vokalerna är regelrätt radiopop och produktionen maffig helt klart ett praktexempel på lysande pop. 

Max Edwards är en sångare, låtskrivare och producent född och uppvuxen i den bergiga staden Whistler i Kanada. Edwards har omringats av skidåkning, cykling, skateboard men viktigast av allt, musik sedan han var liten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Gareth Nugent – Even mountains fall
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.