Läckra synthar välkomnar oss in i Mono XLs andra singel Brown Eyes. Arpeggiogroovy blandas med organiska gitarrer och djup text. Låten är lika delar upplyftande som melankolisk och talar om hur förälskelsen kan få dig att känna dig levande, även om den är obesvarad. 

Favoriter Apple Music

För Mono XL är Brown Eyes ett tydligt sätt för oss lyssnare att fördjupa oss i ett ljuduniversum gjort av energiska leads, atmosfäriska pads, krispiga elgitarrer och catchy melodier. Sammataget tar musiken med oss på en resa genom kärlekslängtan, nostalgi och psykedeliska inslag. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.