Adele ger oss ytterligare en svartvit visuell uppenbarelse när hon släpper musikvideo till senaste singel Oh My God. Fullproppad med dansare, ballonger, äpplen, trästolar och en häst är denna trippy video signerad regissören Sam Brown, som också låg bakom Rolling in the Deep.

Nordiska Favoriter

Öppningsbilden är på ett äpple placerat på en trästol. Kameran glider därefter snabbt över till Adele som sitter på en egen trästol och innan vi vet ordet av dyker en annan Adele upp bakom henne. Flera Adeles? Som allt annat i videon känns detta definitivt symboliskt. Kanske kanaliserar sångerskan snövit? Eller den onda drottningen? Med tanke på hur centralt äpplet är i historien så känns det ändå rätt troligt. Vad tror ni? Lägg även märket till klippningen som är så otroligt snygg där det känns som vi får en enda lång svepande tagning från början till slut.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.