Med en upplyftande rytm och svävande sång levererar amerikanska Honeyboys en klockren indielåt i deras nya Green Tea. Singeln blickar både till det förflutna samt framtiden och kombinerar lager av luftiga gitarrslingor med emotionell sång och ett drivande trumbeat.  

Popmuzik Podcast

Med inspiration från 80-talets filmer skulle Green Tea den lika gärna kunnat agera soundtracket till en storfilm. Verserna hålls relativt organiskt producerade för att sedan kunna explodera till en storartad synthpop-hymn i refrängerna. När musiken skjuter i höjden förblir dock texten intim och beskriver skillnaderna i kompatibilitet mellan två älskare. Singeln är en av de tolv spår som kommer att dyka upp på Honeyboys kommande album som släpps i februari nästa år. 

Det är inte utan att jag drar lite på smilbanden när jag hör denna energifulla komposition även om den rymmer mer melankolisk text. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011