Med en upplyftande rytm och svävande sång levererar amerikanska Honeyboys en klockren indielåt i deras nya Green Tea. Singeln blickar både till det förflutna samt framtiden och kombinerar lager av luftiga gitarrslingor med emotionell sång och ett drivande trumbeat.  

Favoriter Apple Music

Med inspiration från 80-talets filmer skulle Green Tea den lika gärna kunnat agera soundtracket till en storfilm. Verserna hålls relativt organiskt producerade för att sedan kunna explodera till en storartad synthpop-hymn i refrängerna. När musiken skjuter i höjden förblir dock texten intim och beskriver skillnaderna i kompatibilitet mellan två älskare. Singeln är en av de tolv spår som kommer att dyka upp på Honeyboys kommande album som släpps i februari nästa år. 

Det är inte utan att jag drar lite på smilbanden när jag hör denna energifulla komposition även om den rymmer mer melankolisk text. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.