Artisten Jeff Draco längtar efter att vara vid sin flickväns sida i nya singeln Fall For Another Day. Den 21-årige Maryland-födda indiesångaren levererar kärleks-dränkt textet där han önskar att han kunde styra över tiden för att påskynda återförening med sin kärlek. 

Skicka in din musik

En upplyftande gitarrmelodi kombineras med organiska trummor och svävande atmosfärisk sång. Genom låten utvecklade Draco inte bara sitt illustrativa låtskrivande utan också sin förmåga till ljusa ljudlandskap som drivs av gitarr och trummor.

”Den här låten är väldigt personlig för mig och har hela mitt hjärta i sig. Jag känner att det är mer sårbart än vad jag släppt tidigare Jag hade massor av färdiga demos, av vilka många experimenterade med lite olika stilar/ljud innan jag skrev Fall For Another Day, men det kändes som att den låten var hur jag ville gå vidare med mitt sound. Den innehåller många av mina signatur-ljud när det gäller FX och melodi, men introducerar några nya stilelement. Jag ville skapa något med mycket energi och den här låten satte också en baslinje för hur jag har närmat mig alla låtar jag har skrivit sedan dess.”

Jeff Draco

Nyligen släppte artisten Dreamgirl, men innan dess kom debutalbumet Paradise 2018 och en omfattande turné och ytterligare EP 2019. Ni hör nya singeln Fall For Another Day här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011