Artisten Jeff Draco längtar efter att vara vid sin flickväns sida i nya singeln Fall For Another Day. Den 21-årige Maryland-födda indiesångaren levererar kärleks-dränkt textet där han önskar att han kunde styra över tiden för att påskynda återförening med sin kärlek. 

Svensk Pop Apple Music

En upplyftande gitarrmelodi kombineras med organiska trummor och svävande atmosfärisk sång. Genom låten utvecklade Draco inte bara sitt illustrativa låtskrivande utan också sin förmåga till ljusa ljudlandskap som drivs av gitarr och trummor.

”Den här låten är väldigt personlig för mig och har hela mitt hjärta i sig. Jag känner att det är mer sårbart än vad jag släppt tidigare Jag hade massor av färdiga demos, av vilka många experimenterade med lite olika stilar/ljud innan jag skrev Fall For Another Day, men det kändes som att den låten var hur jag ville gå vidare med mitt sound. Den innehåller många av mina signatur-ljud när det gäller FX och melodi, men introducerar några nya stilelement. Jag ville skapa något med mycket energi och den här låten satte också en baslinje för hur jag har närmat mig alla låtar jag har skrivit sedan dess.”

Jeff Draco

Nyligen släppte artisten Dreamgirl, men innan dess kom debutalbumet Paradise 2018 och en omfattande turné och ytterligare EP 2019. Ni hör nya singeln Fall For Another Day här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011