Artisten Jeff Draco längtar efter att vara vid sin flickväns sida i nya singeln Fall For Another Day. Den 21-årige Maryland-födda indiesångaren levererar kärleks-dränkt textet där han önskar att han kunde styra över tiden för att påskynda återförening med sin kärlek. 

En upplyftande gitarrmelodi kombineras med organiska trummor och svävande atmosfärisk sång. Genom låten utvecklade Draco inte bara sitt illustrativa låtskrivande utan också sin förmåga till ljusa ljudlandskap som drivs av gitarr och trummor.

”Den här låten är väldigt personlig för mig och har hela mitt hjärta i sig. Jag känner att det är mer sårbart än vad jag släppt tidigare Jag hade massor av färdiga demos, av vilka många experimenterade med lite olika stilar/ljud innan jag skrev Fall For Another Day, men det kändes som att den låten var hur jag ville gå vidare med mitt sound. Den innehåller många av mina signatur-ljud när det gäller FX och melodi, men introducerar några nya stilelement. Jag ville skapa något med mycket energi och den här låten satte också en baslinje för hur jag har närmat mig alla låtar jag har skrivit sedan dess.”

Jeff Draco

Nyligen släppte artisten Dreamgirl, men innan dess kom debutalbumet Paradise 2018 och en omfattande turné och ytterligare EP 2019. Ni hör nya singeln Fall For Another Day här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.