Melankoli blandas med R&B när artisten Oordaya ger oss sin galet välproducerade singel Better Days. Likt Doja Cat är soul-stämmorna magnetiska och prat-sången på topp. Tillhörande musikvideo är ett konstnärligt komplement som förstärker helheten ännu mer. Här får vi verkligen svart på vitt det mystiska och mörka uttrycket som artistens musik vittnar om. Växling mellan mörker och ljus gör ljudbilden känsloladdad med en djup sårbarhet. Artisten själv säger att hennes musik är en ode till autenticitet och självacceptans. 

Svensk Pop Apple Music

Videon är regisserad av Axel Morin som arbetat med några av de största modehusen i världen så som Saint Laurent, Hermes och Kenzo. Vilket jag verkligen kan se, det andas lyx och en tydlig kreativ vision. Att Oordaya dansar i videon är en självklarhet då hon betitlar sig som både sångare och dansare. 

Uppvuxen någonstans mellan Jordanien och Botswana präglas hennes musik av de olika kulturer hon mött. Med en ständigt förändrande omgivning var det låtskrivandet som erbjöd trygghet som liten. Där fann hon en plats att existera och ventilera tankar och ångest till melodier. Nu 17 år senare har Oordaya återvänt till Frankrike med fokus på artisteriet. Med en förtrollande röst, förföriska R&B-melodier och eftertänksamma texter känns det som att det här är ett namn att hålla koll på. Missa inte videon här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011