Innan Division 7 skulle spela på Vega Bryggeri här i Göteborg den 9:e Oktober kom 50% av bandet över på en fika hos mig på Eriksberg och tillsammans spelade vi in en poddintervju.
Det blev ett skönt snack om bandet i allmänhet och arbetet med senaste EP:n Bered en plats för… Vi snackar lite om att de som band känns väldigt mycket som ett Göteborgskt indieband. De har ju spelat in senaste EP:n på Svenska Gramofonstudion samt att de har en låt som heter just Majorna.
På det snackar vi snygga skivomslag, livet på turné, övningskörning och låttexter. En salig bladning helt enkelt.
Trevlig lyssning!

Favoriter Apple Music

Du hör avsnittet på någon av följande podd-plattformar: 

Apple Podcaster 
Spotify
Acast
Google Podcasts
Overcast

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.