Innan Division 7 skulle spela på Vega Bryggeri här i Göteborg den 9:e Oktober kom 50% av bandet över på en fika hos mig på Eriksberg och tillsammans spelade vi in en poddintervju.
Det blev ett skönt snack om bandet i allmänhet och arbetet med senaste EP:n Bered en plats för… Vi snackar lite om att de som band känns väldigt mycket som ett Göteborgskt indieband. De har ju spelat in senaste EP:n på Svenska Gramofonstudion samt att de har en låt som heter just Majorna.
På det snackar vi snygga skivomslag, livet på turné, övningskörning och låttexter. En salig bladning helt enkelt.
Trevlig lyssning!

Apple Music

Du hör avsnittet på någon av följande podd-plattformar: 

Apple Podcaster 
Spotify
Acast
Google Podcasts
Overcast

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.