Direkt talande till tonåringar runtom i världen gör Ryan Wright R&B-driven pop med ärliga texter som har precis rätt mängd attityd för att stå ut i massan. Nya låten u were never mine är inspirerad av de välbekanta traumat att bli hemsökt av någon du är förälskad i och den oväntade förödelse som kommer från att ett förhållande kollapsar innan det ens börjat. Upplevelsen är precis som i många av artisten låtar universell, men Wright får det vardagliga att verka utomjordiskt genom den mystiska produktion som har pulserande trumslingor, syntdrivna melodier och förvrängda röst-effekter.

Nordiska Favoriter

”Vi lyssnade på mycket från bandet The Cars för inspiration. Intressant nog slutade det med att låten verkligen spegla bilar även tematiskt. När du är ung är din bil en slags fristad, så det är en vettig plats där du skulle erkänna saker för någon annan. Jag ville att låten skulle förmedla alla dessa känslor som jag inte kunde förena. Besvikelsen över att den där personen inte var den man trodde, att försöka hantera det faktum att jag var uppriktigt hjärtkrossad trots att jag personen. Men att sedan också kunna förvandla denna smärtsamma situation till något konstigt och vackert, lyfta den till konst. Gjorde allt jag kände lättare att bearbeta och det tillät mig att få övertaget”

Ryan Wright

Texten är uppenbart avsiktligt melodramatisk vilket också blir en blinkning till att erkänna hur absurd världen kan kännas ibland. Bitterljuvt likt kärlekens sämsta sida ger Ryan Wright oss sin drömska singel u were never mine.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011