Danmarks stolthet som dessutom blev en av deras största musikexporter i modern tid är tillbaka med den avskalade Call My Name. Precis som alltid är det rösten som står i fokus när sångaren varsamt sjunger om att våga be om hjälp när livet kommer emellan. Lukas Grahams superkraft är att kunna förmedla råa och autentiska känslor i sina låtar och nya singeln kommer helt klart lämna dig emotionell.

Nordiska Favoriter

”Jag önskar att fler hade sagt det till mig när jag var yngre. Ropa mitt namn. För ibland är det allt som behövs, bara en person att prata med, en hand att hålla i eller någon som helt enkelt lyssnar. Call My Name är en påminnelse till alla, men mest till mig själv antar jag att be om hjälp och stöd när jag behöver det. Vi behöver alla en hjälpande hand ibland, men om vi inte låter våra nära och kära veta, hur kan de hjälpa? ”

Lukass Graham

Budskapet bakom låten lyser så starkt att produktionen nästintill är oväsentlig för mig. Men för att lämna mig totalt emotionellt dränerad slänger sångaren på lite violiner och stråk. Skämt å sido går det att ta på den magiska stämning som ligger över Call My Name. Enkelt, välpaketerat med en bra sångare, i min värld når det allra längst in.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011