Färgsprakande, autentiska och ärlig. Låten Criminal av Eric Punzo inspirerades av en tid i artistens liv när han låste in sig i sin ensamhet och skrev musik om sitt känslotillstånd. Genom att reflektera över sitt förflutna för att på så sätt skapa en bättre framtid framhäver den här singeln hur viktigt det är att erkänna sin sårbarhet. 

Apple Music Svensk Pop

För de som läst mina tidigare inlägg så vet ni att den här typen av prat-sång och crossover mellan rap och pop är precis vad jag är svag för. Det är faktiskt inte allt för långt ifrån min favoritartist Jon Bellion, och det är en stor komplimang. Produktionen är helt klart talande till samtida sound och radiovänlig musik. Att detta är Erics debutsingel är rent av oförskämt då det känns som han gett ut musik hela livet. 

Det är i mellanrummet mellan att känna mörker och ljus samtidigt som Eric Punzo finner sin sanning i både musik och livet. Uppvuxen med open-mic kvällar har artisten kommit en lång väg, och gnistan att lyckas med musiken brinner fortsatt stark. Ni hör den lysande debutsingeln Criminal här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.