Färgsprakande, autentiska och ärlig. Låten Criminal av Eric Punzo inspirerades av en tid i artistens liv när han låste in sig i sin ensamhet och skrev musik om sitt känslotillstånd. Genom att reflektera över sitt förflutna för att på så sätt skapa en bättre framtid framhäver den här singeln hur viktigt det är att erkänna sin sårbarhet. 

För de som läst mina tidigare inlägg så vet ni att den här typen av prat-sång och crossover mellan rap och pop är precis vad jag är svag för. Det är faktiskt inte allt för långt ifrån min favoritartist Jon Bellion, och det är en stor komplimang. Produktionen är helt klart talande till samtida sound och radiovänlig musik. Att detta är Erics debutsingel är rent av oförskämt då det känns som han gett ut musik hela livet. 

Det är i mellanrummet mellan att känna mörker och ljus samtidigt som Eric Punzo finner sin sanning i både musik och livet. Uppvuxen med open-mic kvällar har artisten kommit en lång väg, och gnistan att lyckas med musiken brinner fortsatt stark. Ni hör den lysande debutsingeln Criminal här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply