Upplyftande upptempo med en positiv känsla är vad duon The Eves ger oss. Kanske precis exakt det vi behöver nu. Här uppmanas vi att sträcka händerna mot himlen, släppa alla bekymmer och se möjligheterna i livet. Smittsamt härlig pop som från första lyssningen är feel-good och ger en riktiga vår-känslor. 

Popmuzik Podcast

Skriven i första lock-down av corona-pandemin firar Brand New Day känslan av att bryta sig loss. Mer specifikt är den inspirerad av en vän som fann den inre styrkan att göra sig fri från ett infekterat förhållande. Med sin inspirerande text vill låten både skänka hopp till de som tar sig ur svåra relationer med också till alla som bryter sig fria från livs-mönster de inte trivs i. 

Enda sedan duon debuterade 2018 har de pratats om deras pop-musik. I The Eves hittar vi Marissa Keltie och Caroline Gilmore, både begåvade musiker som tillsammans skapar magi. 

Ni hör denna härliga låten Brand New Day från Skottska duon The Eves här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011