Sjungande innan hon kunde tala är kanadensiska Michaela Slinger en självklar stjärna. Sedan hon var tre år och sjöng nationalsången på basketmatch har hon varit hängiven konst och musik. Efter år av musikal-träning, sånglektioner, pianolektioner och dans har artisten nu släppt sitt debutalbum Panorama. På plattan hittar vi bland annat spåret Masquerade. En låt som bär på melankolisk text men kontrasteras med en upplyftande och energirik produktion. Här är det stora drivande arpeggio-syntar som står i fokus och en refräng som skulle göra sig perfekt på vilken arena som helst. 

Skicka in din musik

Från början var tanken att Michaela Slinger skulle bli musikalstjärna, men relativt snabbt insåg hon att det var skrivandet av musik och drömmen och popstjärna som brann starkast. Efter år av uppträdanden på öppna scener och text-författande släppte artisten förra året debutsingeln Flux. En låt som streamat över en halv miljon gånger och gjort att hennes musikkarriär verkligen tagit fart, då hon är nu mera är signad till ett större skivbolag. Jag är övertygad om att nya albumet kommer ta henne en bra bit på vägen mot den karriär hon drömmer om. Ni hör fokusspåret Masquerade här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011