Varje vecka uppdaterar jag bloggens fyra huvudspellistor. Oftast lägges minst en ny låt in i någon av spellistorna mer eller mindre varje dag, så om du följer spellistorna är du alltid uppdaterad med den bästa musiken just nu. Det bästa är att spellistorna finns både för Apple Music och Spotify. Popmuzik är den enda musikblogg i Sverige som erbjuder dig spellistor för dessa två plattformar.

Huvudspellistan för all musik heter Alexed’s Favourites och där hittar du låtar som skrivs om i bloggen samt de som jag främst hittat i spellistan New Music Daily, som är Apple Musics veckospellista med ny musik. En spellista för dig som älskar popmusik från hela världen och som gärna vill ha en spellista där du slipper engagera dig i att behöva hoppa över låtar på grund av att den är dålig. För om du älskar popmusik är det just starka poplåtar du hittar här.
Så om du vill ha en bra mix av artister som Miriam Bryant, Justin Bieber, Tusse, Molly Sandén, Dua Lipa, Lana Del Rey, Dotter, Harry Styles, Taylor Swift, Ava Max, Troye Sivan med mera, ja då är det denna spellista du ska följa.

Den andra stora spellistan heter Alexed’s Favourites – Swedish Pop. Denna spellista fokuserar på just musik från Sverige. Här hittar du de senaste hitsen med aktuella artister från vårt avlånga land, varvat med starka poplåtar av spännande up’n’coming-artister som du läser om i bloggen. Med andra ord så är även denna spellista är ett måste att följa skulle jag säga.

Om du gillar mer dansant popmusik så skulle jag rekommendera dig att följa spellistan Alexed’s Favourites – Dance. Här hittar du tunga klubbhits varvat med remixar på hits eller mer dansanta poplåtar. Perfekt sällskap för att piffa upp helgen eller kanske ha som sällskap i löpspåret eller på gymmet. Om du älskar dansmusik så ska du självklart följa spellistan.

Sist ut är Alexed’s Favourites – Nordic Pop. Som namnet antyder så är det den bästa popmusiken från våra nordiska grannländer samlade i en och samma spellista. Hits från Finland, Norge, Danmark och Island samlade på ett ställe. Precis som Swedish Pop uppdateras den med nya låtar som jag hittat under veckan, antingen via inskick till bloggen eller via Apple Musics veckolistor.

För dig som vill ha koll på alla låtar som skrivs om i bloggen på ett och samma ställe finns även spellistan A Popmuzik Discovery för Apple Music. Här lägger jag in alla låtar som skrivs om i bloggen så du kan lyssna på allt på ett och samma ställe utan att behöva hoppa mellan olika inlägg.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply