Uppvuxen i en baptistisk tro gör Jordon Bolden upplyftande soulmusik. Och det finns väl inget så underbart som en fantastisk sångare som bemästrar konsten att skapa magi med toner. Klassiska ackord i all ära men färgade ackord är inget annat än renande för själen. 

Skicka in din musik

Frågar du mig är singeln The Well får vi inget annat än fulländad soulmusik och såhär säger artisten själv om singeln: 

” Efter ett ganska turbulent år ifrågasätter jag vad min källa till grundande är – jag frågar ofta vad som ger mig sinnesfris. Jag är inte säker på om jag bara kan peka på en specifik källa, men kulmen på det som inspirerar lugnet i mig (även mitt i oändligt kaos) är vad jag har kommit att kalla The Well. Det är den enda källan jag har känt. Ögat av ett barn som letar efter vatten efter en varm sommardag. Det söta kylda vattnet som saktar utmattad andetag. Platsen som alla förtjänar att gå och hållas, kyssas och förankra oss närma oss själva för att klara av den oundvikliga nästa stormen. Vi förtjänar alla att hitta den platsen för mental själsmat just nu, och förhoppningsvis främjar den här låten en liten bit av inre frid.”

När en artist så vältaligt kan uttrycka innebörden av en låt, sinne ingen anlednings att lägga att texten ytterligare. Ni hör Jordon Boldens nya singel The Well här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011