Stämningsfullt, svulstigt med ett uns av melankoli. Så skulle jag beskriva Jenny Kerns nya singel Run. Låten är varm, välkomnande och har en touch av singer-songwriter, samtidigt som den flörtar med 80-talets sound. Det finns något i Jenny Kerns röst som är väldigt hypnotiserande och gör att jag vill lyssna om och om igen. Produktionen påminner även ibland om hur Roxette lät i sina glansdagar, håller ni med mig om den liknelsen? 

Covered PSB

Singeln Run är skriven ur ett perspektiv av att kämpa med ensamhet och de prövningar som det senaste året inneburit. Låten är en av de spår som kommer utgöra Jenny Kerns kommande EP som släpps i vår. Där kommer vi bjudas på drömsk pop i sin renaste form. 

Tills dess hör vi singeln Run här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011