Stämningsfullt, svulstigt med ett uns av melankoli. Så skulle jag beskriva Jenny Kerns nya singel Run. Låten är varm, välkomnande och har en touch av singer-songwriter, samtidigt som den flörtar med 80-talets sound. Det finns något i Jenny Kerns röst som är väldigt hypnotiserande och gör att jag vill lyssna om och om igen. Produktionen påminner även ibland om hur Roxette lät i sina glansdagar, håller ni med mig om den liknelsen? 

Nordiska Favoriter

Singeln Run är skriven ur ett perspektiv av att kämpa med ensamhet och de prövningar som det senaste året inneburit. Låten är en av de spår som kommer utgöra Jenny Kerns kommande EP som släpps i vår. Där kommer vi bjudas på drömsk pop i sin renaste form. 

Tills dess hör vi singeln Run här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.