Johan Angergård och hans The Legends bjuder här in självaste Vilma Flood för att sjunga på singeln What’s going on?
En minut och fyrtio sekunder indiepop som handlar om att vilja och känna saker som går tvärt emot varandra – och ändå någonstans förvänta sig att allt ska bli som man vill.

Svensk Pop Apple Music

Resultatet är medryckande och den kompakta förpackningen av låten gör att man nästan utbrister ”va, var det allt?” när låten slår i botten. Men då är det ju bara att sparka igång den igen och låta dessa 100 sekunder gå på repeat.

What’s going on? kommer att följas av ännu mer musik under året, så det är bara att hålla utkik och kasta sig över nästa bite-size-indiepoplåt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011