Johan Angergård och hans The Legends bjuder här in självaste Vilma Flood för att sjunga på singeln What’s going on?
En minut och fyrtio sekunder indiepop som handlar om att vilja och känna saker som går tvärt emot varandra – och ändå någonstans förvänta sig att allt ska bli som man vill.

Favoriter Apple Music

Resultatet är medryckande och den kompakta förpackningen av låten gör att man nästan utbrister ”va, var det allt?” när låten slår i botten. Men då är det ju bara att sparka igång den igen och låta dessa 100 sekunder gå på repeat.

What’s going on? kommer att följas av ännu mer musik under året, så det är bara att hålla utkik och kasta sig över nästa bite-size-indiepoplåt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.