För att vara någon som startade sin karriär som ”den intressanta rösten” på några av världens största EDM-låtar har Svenska Andreas Moe verkligen vuxit in i sitt egna sound och skapat sig ett namn i musikvärlden. Fortfarande samma intressanta och fängslande röst, men omgiven av en organisk ljudbild som han nog trivs allra bäst i.

Favoriter Apple Music

Det känns personligt, nära och riktigt roligt att få följa Andreas musikresa med varje ny låt han släpper. Den här gången får vi ett akustiskt släpp på singeln Holding On som artisten släppte tidigare i år. Drivande gitarr och ett stadigt trum-beat byts här ut mot avskalad gitarr, ett piano och violin. I mitt tycke når denna akustiska version ännu längre in och ger låten ytterligare en dimension. 

Genom den akustiska versionen vill artisten skicka ett meddelande om att bryta sig fri och släppa taget. Andreas Moe vill på så sätt ge lyssnaren en känsla av hopp.

Artisten berättar: 

”’Holding On är en låt som långsamt har skrivit sig själv under flera år”, avslöjar Andreas. ”Jag har haft kören inspelad på min telefon i över tre år. Att inte bara kunna slutföra den, utan också äntligen släppa den som en singel är en så tillfredsställande känsla, som från alla mina tidigare släppta låtar, det är den jag är mest stolt över. ”,” För mig är ”Holding On en mycket hoppfull låt om att försöka bryta oss loss från de saker som vi vet inte är bra för oss – ”Att jag en dag kommer att bränna varje sida och berätta en historia som bara är min.” ”

Lyssna till den vackra akustiska version här i bloggen!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.