Uppsalaartisten Christian Bruzelius samarbetar här med Ida Maipambe på singeln Like water. En låt som handlar om konflikten mellan självständigheten och samhörigheten i en relation. Christian berättar för bloggen:

KMR Studios

”Jag tänker på vatten som en bra analogi för detta, det vill säga hur minsta regndroppe ändå är en del av de största haven – ett gemensamt kretslopp där allting är sammankopplat och i konstant rörelse.”

Låten målas snyggt upp. Efter dess avskalade inledning med sin behaglig svärta har sång och melodin just en flytande känsla som om den samtidigt porträtterade vattnets rörelse. Snyggt och effektfullt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.