Uppsalaartisten Christian Bruzelius samarbetar här med Ida Maipambe på singeln Like water. En låt som handlar om konflikten mellan självständigheten och samhörigheten i en relation. Christian berättar för bloggen:

Favoriter Apple Music

”Jag tänker på vatten som en bra analogi för detta, det vill säga hur minsta regndroppe ändå är en del av de största haven – ett gemensamt kretslopp där allting är sammankopplat och i konstant rörelse.”

Låten målas snyggt upp. Efter dess avskalade inledning med sin behaglig svärta har sång och melodin just en flytande känsla som om den samtidigt porträtterade vattnets rörelse. Snyggt och effektfullt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011