Dance Yourself Clean började som en klubb och utvecklades sedan till en grupp. Här samarbetar Joel Albers och Andrew Verner med Trenton (Ryan Courtney) på singeln Upside down som är en skönt medryckande klubblåt med bra popkänsla i sång och melodi skulle jag säga. På låten sjunger Trenton om att komma bort från ett destruktivt förhållande. Den där frigörande känslan att äntligen få bli av med den dåliga energin i ens liv.

Nordiska Favoriter

Dance Yourself Clean berättar:

”Vi satt på den här instrumentalen ett tag som vi ofta gör. Vi hoppades att så småningom hitta en sångare som kunde matcha musikens känslor. Det tog inte lång tid innan vi snubblade över Trenton som är en mästare på just det. Tillsammans kunde vi dra ut alla känslor ur musiken, medan vi fortfarande var tillräckligt fängslande för att hålla dansgolvet energiskt. Det är trots allt målet med vår musik. Vi har mycket musikalisk kemi och du kan vara säker på att detta inte blir vår sista låt tillsammans.”

Så fira friheten tillsammans med Dance Yourself Clean och Trenton igenom att dansa loss till Upside down.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.