Dance Yourself Clean började som en klubb och utvecklades sedan till en grupp. Här samarbetar Joel Albers och Andrew Verner med Trenton (Ryan Courtney) på singeln Upside down som är en skönt medryckande klubblåt med bra popkänsla i sång och melodi skulle jag säga. På låten sjunger Trenton om att komma bort från ett destruktivt förhållande. Den där frigörande känslan att äntligen få bli av med den dåliga energin i ens liv.

Nordiska Favoriter

Dance Yourself Clean berättar:

”Vi satt på den här instrumentalen ett tag som vi ofta gör. Vi hoppades att så småningom hitta en sångare som kunde matcha musikens känslor. Det tog inte lång tid innan vi snubblade över Trenton som är en mästare på just det. Tillsammans kunde vi dra ut alla känslor ur musiken, medan vi fortfarande var tillräckligt fängslande för att hålla dansgolvet energiskt. Det är trots allt målet med vår musik. Vi har mycket musikalisk kemi och du kan vara säker på att detta inte blir vår sista låt tillsammans.”

Så fira friheten tillsammans med Dance Yourself Clean och Trenton igenom att dansa loss till Upside down.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.