Dance Yourself Clean började som en klubb och utvecklades sedan till en grupp. Här samarbetar Joel Albers och Andrew Verner med Trenton (Ryan Courtney) på singeln Upside down som är en skönt medryckande klubblåt med bra popkänsla i sång och melodi skulle jag säga. På låten sjunger Trenton om att komma bort från ett destruktivt förhållande. Den där frigörande känslan att äntligen få bli av med den dåliga energin i ens liv.

Dance Yourself Clean berättar:

”Vi satt på den här instrumentalen ett tag som vi ofta gör. Vi hoppades att så småningom hitta en sångare som kunde matcha musikens känslor. Det tog inte lång tid innan vi snubblade över Trenton som är en mästare på just det. Tillsammans kunde vi dra ut alla känslor ur musiken, medan vi fortfarande var tillräckligt fängslande för att hålla dansgolvet energiskt. Det är trots allt målet med vår musik. Vi har mycket musikalisk kemi och du kan vara säker på att detta inte blir vår sista låt tillsammans.”

Så fira friheten tillsammans med Dance Yourself Clean och Trenton igenom att dansa loss till Upside down.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply