I våras släppte gruppen WALLA från Los Angeles singeln The Draw. Då en 80-talsdoftande poplåt som färgats med en soulig känsla och arrangemanget påminde lite om Dreams med Fleetwood Mac skulle jag säga. Nu, ett drygt halvår senare släpper bandet en ny version av låten. Mer dansant och klart tydligare driv i produktionen. 80-talskänslan i låten är nu mer av idag och enligt mig är det en roligare och bättre version. Så klicka igång och rycks med av denna deluxe-version av The Draw. Du kommer att gilla den.

Skicka in din musik
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011