Joakim Axling och hans Axling är tillbaka med ännu en lysande poplåt för våra spellistor. Aska i det blå i heter singeln och är en låt där sångaren sjunger om att lämna ens gamla liv bakom sig för att bygga vidare på något nytt. Allt producerat till en luftig poplåt som med snygg dynamik och melody helt klart kommer tilltala popfans över hela landet.

Nordiska Favoriter

Axling berättar:

Aska i det blå är en låt som är lätt att ta till sig med enkla och raka melodier och en ärlig text som handlar om att lägga ens gamla liv och uppväxt bakom sig. Att våga släppa taget om ens åsikter och gamla liv för att kunna bygga vidare på något nytt”.

Aska i det blå är skriven av sångaren tillsammans med Niklas Edlund, samt producerad av Philip Strand och Axling.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.