Joakim Axling och hans Axling är tillbaka med ännu en lysande poplåt för våra spellistor. Aska i det blå i heter singeln och är en låt där sångaren sjunger om att lämna ens gamla liv bakom sig för att bygga vidare på något nytt. Allt producerat till en luftig poplåt som med snygg dynamik och melody helt klart kommer tilltala popfans över hela landet.

Popmuzik Lover Patreon

Axling berättar:

Aska i det blå är en låt som är lätt att ta till sig med enkla och raka melodier och en ärlig text som handlar om att lägga ens gamla liv och uppväxt bakom sig. Att våga släppa taget om ens åsikter och gamla liv för att kunna bygga vidare på något nytt”.

Aska i det blå är skriven av sångaren tillsammans med Niklas Edlund, samt producerad av Philip Strand och Axling.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011