Efter att ha varit med i realityserier som Farmen, Ung och bortskämd och Paradise Hotel är det dags för Jean Pierre att satsa på musiken.
Singeln Sista brevet är en emotionell poplåt där Jean Pierre sjunger om och till gamla vänner som hamnat lite fel i livet, men som fortfarande finns i tankarna.

Sista brevet handlar om att vänner man har tar olika vägar i livet, men att man aldrig glömmer bort varandra oavsett om man gör dumma saker.
Jag har flera vänner som blivit missbrukare, dött eller halkat in i fel fil s a s, så det blir svårt och umgås, men vi tänker på varandra ändå. 

Det är därför låten fick titeln Sista brevet och det är mitt sätt att kommunicera med mina gamla vänner. Jag tror att många kan relatera till att man har någon vän som trampat snett och som man velat hjälpa, men som du vet måste vilja själv för att det ska hända något.

Sista brevet är skriven av sångaren tillsammans med Ali Jammali som även producerat. Du hör det tänkvärda resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.