Efter att ha varit med i realityserier som Farmen, Ung och bortskämd och Paradise Hotel är det dags för Jean Pierre att satsa på musiken.
Singeln Sista brevet är en emotionell poplåt där Jean Pierre sjunger om och till gamla vänner som hamnat lite fel i livet, men som fortfarande finns i tankarna.

Nordiska Favoriter

Sista brevet handlar om att vänner man har tar olika vägar i livet, men att man aldrig glömmer bort varandra oavsett om man gör dumma saker.
Jag har flera vänner som blivit missbrukare, dött eller halkat in i fel fil s a s, så det blir svårt och umgås, men vi tänker på varandra ändå. 

Det är därför låten fick titeln Sista brevet och det är mitt sätt att kommunicera med mina gamla vänner. Jag tror att många kan relatera till att man har någon vän som trampat snett och som man velat hjälpa, men som du vet måste vilja själv för att det ska hända något.

Sista brevet är skriven av sångaren tillsammans med Ali Jammali som även producerat. Du hör det tänkvärda resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.