Den brittiske artisten Dan Quinn är här aktuell med sinegln Never let you down. En medryckande poplåt som kom som en reaktion på att en vän till Dan sa att alla hans låtar var sorgliga. Så denna gång blev det istället en upplyftande låt som man ska kunna dansa runt i lägenheten tillsammans med.
Låten i sig är inspirerad av Bleachers och Charli XCX i tiden kring hennes Sucker-album (som ändå var bäst). Så om du uppskattar dessa två artister, samt medryckande pop överlag, så kommer du garanterat att uppskatta även Never let you down.

Popmuzik Lover Patreon

Med andra ord är det bara att klicka igång låten och dansa var du än befinner dig. Det är näst intill omöjligt att inte göra det när du hör låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011