You är senaste singeln med Rebecca Nor och med den släpper hon första smakprovet från sin kommande EP. Här bjuds vi på riktigt bra R&B-influerad pop som känns som en given hit och där sångerskan imponerade stort på mig med sin magiska röst.
You är en låt där sångerskan sjunger om att lägga allt för mycket tid på vad andra tycker än vad man själv känner om något. Men också att faktiskt våga sluta bry sig och följa sin egen väg och känsla.

Popmuzik Lover Patreon

Rebecca har tidigare släppt singlarna Baby blue och Never no. Hon har en bakgrund inom både klassisk musik och jazz och skriver text och musik själv, men jobbar även tätt med ett litet team om två personer i Shoreline studios. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011