Det är dags för den svensk-grekiska singer-songwritern Plàsi att följa upp singeln Run som han släpptes för en månad sedan. Nya singeln heter Remember och är en vandring i minnenas korridorer när Plàsi blickar tillbaka på sin barndom. En tid när tiden inte spelade någon roll och ett försök att hitta tillbaka till alla kravlösa stunder som vi allt mer sällan får uppleva ju äldre vi blir.

Svensk Pop Apple Music

Allt snyggt arrangerat med vacker gitarr och stråkar som löper igenom låten. Det känns nästan lite filmiskt i arrangemanget och helt klart en minnesresa som vi vill vandra tillsammans med Plàsi.

Den 29:e Maj släpper Plàsi även EP:n Where I Belong, från vilken Remember är tagen från.


Du hittar alltid de bästa låtarna med nordiska artister i spellistan Nordic Pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011