Nu finns en ny spellista för alla som älskar popmusik från Norden.
De bästa låtarna med artister från Norge, Danmark, Sverige, Finland och Island i en och samma spellista. Självklart går allt i popmusikens tecken och uppskattar du musiken som du hittar här i Popmuzik, så kommer du garanterat att aldrig behöva skippa en ena låt i spellistan.

Följ på Apple Music

Som vanligt är det en mix av kända och lite mindre kända artsiter som du upptäcker i spellistan. Men gemensam nämnare är att det är bra och starka poplåtar som du gärna vill lyssna på.

Så följ spellistan Nordic Pop på Apple Music och Spotify.
-För ditt dagliga intag av nordisk popmusik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011