Den australiensiska sångerskan Lola Scott är här aktuell med singeln Take me back. Här bjuder sångerskan oss på en poplåt med bra driv och melodi. Låten i sig handlar om att se tillbaka på ens gamla förhållande och hur lätt det var att kasta sig ut med känslorna utan skyddsnät. Hur just känslan av nostalgi och nyfunnen kärlek håller fast även efter ett tag när man innerst inne märker att det kanske inte är det bästa förhållandet ändå. Så lite av ett sätt att få perspektiv över ens relation och liv kan man säga.

Apple Music Svensk Pop

Du hör resultatet här nedan.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.