Dags för ännu en debut här i bloggen. AION är en nystartad låtskrivar- / producentduo bestående av Albin Alm och Daniel Groth från Västerås. Duons mål är att göra bra och enkla poplåtar vilken jag tilltalas av. Det är ju de bra och enkla poplåtarna som oftast är bäst.

Skicka in din musik

De bevisar i alla fall att de bemästrar popreceptet med debutsingeln Vid din port som är en ögonblicklig poplåt med skön känsla och melodi. Den handlar om obesvarad kärlek till en person man inte kan släppa, men handlar kanske på ett djupare plan om längtan efter något mer i livet.

Vid din port sjunger Albin i duon, men de håller just nu på att leta efter kända och okända artister som de kan ha som sångare på kommande låtar. Planen är definitivt att släppa fler låtar, så håll utkik och spara genast ner Vid din port i din spellista.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011