AION – Vid din port

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Dags för ännu en debut här i bloggen. AION är en nystartad låtskrivar- / producentduo bestående av Albin Alm och Daniel Groth från Västerås. Duons mål är att göra bra och enkla poplåtar vilken jag tilltalas av. Det är ju de bra och enkla poplåtarna som oftast är bäst.

De bevisar i alla fall att de bemästrar popreceptet med debutsingeln Vid din port som är en ögonblicklig poplåt med skön känsla och melodi. Den handlar om obesvarad kärlek till en person man inte kan släppa, men handlar kanske på ett djupare plan om längtan efter något mer i livet.

Vid din port sjunger Albin i duon, men de håller just nu på att leta efter kända och okända artister som de kan ha som sångare på kommande låtar. Planen är definitivt att släppa fler låtar, så håll utkik och spara genast ner Vid din port i din spellista.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.