Dags för ännu en debut här i bloggen. AION är en nystartad låtskrivar- / producentduo bestående av Albin Alm och Daniel Groth från Västerås. Duons mål är att göra bra och enkla poplåtar vilken jag tilltalas av. Det är ju de bra och enkla poplåtarna som oftast är bäst.

Följ på Apple Music

De bevisar i alla fall att de bemästrar popreceptet med debutsingeln Vid din port som är en ögonblicklig poplåt med skön känsla och melodi. Den handlar om obesvarad kärlek till en person man inte kan släppa, men handlar kanske på ett djupare plan om längtan efter något mer i livet.

Vid din port sjunger Albin i duon, men de håller just nu på att leta efter kända och okända artister som de kan ha som sångare på kommande låtar. Planen är definitivt att släppa fler låtar, så håll utkik och spara genast ner Vid din port i din spellista.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.