Ja men då slår vi till och bjuder på ännu en debutant här i bloggen. Det är den svenske producenten Born Before 00’s som här släpper singeln Float on water. Här bjuds vi på lekfullt producerad dansmusik med skön puls och härligt 90-talsdoftande produktion. Låten i sig handlar om att vara upp över öronen kär i en viss person, men inte riktigt känna att man är på samma nivå. Ibland känns det bra och i nästa känns det som känslorna är långt ifrån ömsesidiga.

Popmuzik Lover Patreon

Så gillar du klubbmusiken som regerade strax innan 00-talet, så är Born Before 00’s din frälsare för helgen.

Du hittar alltid de bästa och roligaste klubblåtarna i spellistan Dance hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011