Money honey är senaset singeln Felin släpper från albumet Reckless Dreamers som landade på våra streamingplattformar den 1:a November. Till den sjukt ösiga singeln får vi en Guy Ritchie-liknande actionvideo som regisserats av Fredrik Etoall. Minst lika adrenalinpumpande som själva låten och riktigt underhållande.

Apple Music Svensk Pop

Money honey är en modern Bonnie & Clyde-berättelse på speed, om att vara galet kär, bryta alla regler och gränser. Den här låten är hög volym och snabb – precis som adrenalinet rusar när man gör något förbjudet. Det är en av de mest lekfulla låtarna på det kommande albumet och jag ville fånga den vilda romantiska känslan när du känner att allt är möjligt. ”

Felin
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.