Money honey är senaset singeln Felin släpper från albumet Reckless Dreamers som landade på våra streamingplattformar den 1:a November. Till den sjukt ösiga singeln får vi en Guy Ritchie-liknande actionvideo som regisserats av Fredrik Etoall. Minst lika adrenalinpumpande som själva låten och riktigt underhållande.

Favoriter Apple Music

Money honey är en modern Bonnie & Clyde-berättelse på speed, om att vara galet kär, bryta alla regler och gränser. Den här låten är hög volym och snabb – precis som adrenalinet rusar när man gör något förbjudet. Det är en av de mest lekfulla låtarna på det kommande albumet och jag ville fånga den vilda romantiska känslan när du känner att allt är möjligt. ”

Felin
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011