Ja men då var det dags att ta oss till vårt granland Danmark och närmare bestämt till staden Århus på Jylland. Där hittar vi elektropopgruppen EmmaDop som här är aktuella med deras andra singel Uppercut. Singeln som följer upp Fitness som släpptes förra månaden, bjuder på lekfull och skönt medryckande pop som verkligen boostar humöret. För det är ju bra humör man får av denna typ av låtar som börjar i 120 km/h och sedan bara accelererar.

Popmuzik Podcast

Gillar du detta pop-spektakel från Danmark så kan jag även glädja dig med att bandet släpper en hel EP i början av 2020. Så håll utkik efter den och under tiden kan du tok-lyssna på Uppercut här i bloggen.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011