Dags för pop från den svenska västkusten. Det är Oskar Larsson som följer upp Svåraste i ditt liv med singeln Isbitar. Indiepop om otillräcklighet, olycklig kärlek samt en gnutta hopp. Helt klart min påse detta. Jag menar, vem älskar inte just medryckande pop med lovande artist? 
Vem är denne Oskar då? 
Jo, 25-årig herre från Varberg i Halland som efter ett par singlar nu ska släppa en EP till vår. I produktionsbåset sitter Edwin Ekstedt och Filip Lundgren

DOLBY ATMOS

Oskar Larsson
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011